Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI LELYSTAD? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je twee weken voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

TRI LELYSTAD wordt georganiseerd in en rondom de Bataviahaven. Parkeren bij TRI LELYSTAD kan in de VOC Garage. Dit is ook het navigatieadres tijdens op de wedstrijddag. Hierbij kun je aanrijden via de aanrijroute Houtribweg en Museumweg.

Bataviahaven: Lelybaan / Schoonzicht, Lelystad

Zodra je de parkeergarage uitkomt, loop je direct het eventterrein op bij de havenkom.

Afstanden

Op zondag 9 juli staat TRI LELYSTAD 2023 op het programma met een Standaard afstand, Sprint afstand én een Junior Challenge. Dit evenement wordt georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet, voor jong en oud(er)! De afstanden zijn als volgt:

  • Standaard afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen
  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Junior Challenge: 250 m zwemmen, 8.5 km fietsen, 2.5 km lopen
  • Junior Challenge – basisscholen: 100m zwemmen, 4.2 km fietsen, 1.25 km lopen

Faciliteiten bij start/finish

Het wedstrijdterrein bevindt zich rondom de Bataviahaven in Lelystad. Op dit terrein zijn diverse horecagelegenheden en natuurlijk kun je rondkijken bij de expo. De ”After Race Area” voor de deelnemers wordt volledig ingericht door official recovery partner BLACKROLL®

Start2Tri en Wisselclinic

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met Tri2one Coaching een START2TRI cursus en wisselclinics aan. Voor alle atleten: van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd. De trainers van Tri2one Coaching hebben de kennis en ervaring om jou goed aan de start van je wedstrijd ‘af te leveren’.

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over het aanbod van TRI HARD Series in samenwerking met Tri2one Coaching.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de registratiebalie. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem! Deelnemers aan de wedstrijden van TRI HARD kunnen voor €50,00 een racefiets huren via WIEL-RENT. Bij je inschrijving kun je aangeven dat je hier gebruik van wil maken. Je kan dit ook nog later aanvragen (tot uiterlijk donderdag voor het event om 23.59 uur) door in te loggen in je Njuko (= inschrijfsysteem) omgeving.

Temperatuur

Ongeveer één week voor TRI LELYSTAD zullen wij een eerste meting van de watertemperatuur uitvoeren. Zodra deze bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website. De regels voor het dragen van een wetsuit:

  • Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht
  • Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan
  • Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden

Bij je inschrijving is het mogelijk om voor €40,- een wetsuit te huren via Bijvoet Sport. Al ingeschreven maar toch nog een wetsuit nodig? Geen probleem! Tot de inschrijving sluit (op donderdag voor het event om 23.59 uur) kun je zelf nog inloggen in je Njuko (=inschrijfsysteem) omgeving en alsnog een wetsuit huren.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search